Een compleet droominterieur met betaalbare oplossingen

All-inclusive Interieuradvies

Ga je verbouwen of verhuizen en weet je niet waar je moet beginnen met het inrichten van je interieur?

Er zijn ook zo veel keuzes om te maken. Hoe zorg je dat alles bij elkaar past en je geen miskopen doet?

Met het All-inclusive Interieuradvies help ik je aan een kant en klaar plan om je (nieuwe) ruimte in één keer goed in te richten.

Herken je dit?

Je gaat verhuizen of verbouwen en er moeten heel veel keuzes gemaakt worden. Dat vind je lastig en het geeft je stress, want wat als je veel geld hebt uitgegeven aan iets en het uiteindelijk toch niet mooi past?

De ruimte kun je maar moeilijk visualiseren. Omdat je er nog niet woont, de ruimte nog niet bestaat of omdat je vastzit in je huidige inrichting.

Je hebt er al heel wat uren scrollen op Pinterest op zitten, op zoek naar inspiratie. Inmiddels weet je wel wat je mooi vindt, maar je weet gewoon niet hoe je hier een geheel van kunt maken.

Je wilt het nu in één keer goed aanpakken en geen spijt krijgen van gemaakte keuzes.

Het overzicht ben je helemaal kwijt en kan hier wel wat hulp bij gebruiken, maar je wilt geen fortuin kwijt zijn aan inrichting en decoratie van dure merken.

Jij wilt gewoon een praktisch en betaalbaar plan waarmee je zelf direct aan de slag kunt.

Stel je voor dat…

Je interieur meteen goed voelt en je dat wauw-gevoel krijgt als je de ruimte binnenloopt?

Je het volledige keuzeproces uit handen geeft en je niet meer eindeloos op Pinterest hoeft te scrollen?

Iemand met een frisse blik naar je ruimte kijkt en je ideeën kan geven waar je zelf niet op zou komen?

Je praktische en betaalbare tips krijgt in een visueel document waar je zelf direct mee aan de slag kunt?

Je een lege ruimte in één keer volledig kunt inrichten tot een gezellig geheel?

Zo werkt het

1. Kennismaken: tijdens een online zoom meeting maken we kennis met elkaar en breng ik al jouw wensen en behoeften in kaart.

2. Bevestigen: als alles duidelijk is en we samen aan de slag kunnen, bevestig je de opdracht via de link in je mail.

3. Informatie delen: je stuurt foto’s van de ruimte (als die er zijn), afmetingen en optioneel de inspiratie en ideeën die je al hebt opgedaan. Zo krijg ik een compleet beeld.

4. Uitwerken: Met alle informatie ga ik voor je aan de slag. Het uitgewerkte advies ontvang je binnen de afgesproken tijd, in een praktisch en visueel document, via de mail.

5. Zelf aan de slag! In het document vind je handige shoplinkjes, uitleg en tips waarmee je direct kunt starten. Uiteraard ben ik bereikbaar als je nog vragen hebt over het advies.

Voorbeelden waar ik klanten de afgelopen tijd succesvol mee heb geholpen

Adviseren over een passende meubel indeling en inrichting van een bestaande woning die werd uitgebouwd.

Het inrichten van een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moest worden.

Een het opnieuw inrichten van een bestaande woning waar de meubels een veel praktischere indeling kregen.

Het inrichten en indelen van een vakantiehuisje en het doorvertalen van de stijl van de uitgekozen keuken en vloer.

Dit zeggen mijn klanten

Een paar maanden geleden kochten wij ons droomhuis. Een huis met veel potentie. Om er zeker van te zijn, dat we alles uit de woonkamer zouden halen, hebben we de hulp van Lynn ingeschakeld. Ik kende haar niet, maar de reviews waren veelbelovend.

Na een kennismaking begon ze met het verkennen van alle mogelijke opties en kwam uiteindelijk met een geweldig plan. Sommige van haar ideeën waren in eerste instantie even wennen, maar ze bleken al snel de perfecte oplossing te zijn voor onze woonkamer.

Het interieurplan dat Lynn voor ons bedacht, was precies wat we nodig hadden. Ze begrijpt heel goed dat een huis er niet alleen mooi uit moet zien, maar ook functioneel en comfortabel moet zijn.

Het plan is heel beeldend. Je kunt daardoor een goede voorstelling maken, van hoe het eruit komt te zien. In het plan zijn handige linkjes verwerkt naar de winkels waar je de spullen kan kopen. Dat bespaart enorm veel tijd.Kortom wij zijn heel blij met het eindresultaat en bevelen Lynn van harte aan.

- Magda Rink

We zijn ontzettend blij met de hulp en het advies van Stylynnterior!! Ons huis was nog altijd niet “af” en we kwamen er maar niet uit. Niet qua kleur, niet qua meubels en accessoires.

Lynn kwam met een prachtig plan en meubelstukken die ik zelf nooit uit zou kiezen (zoals een wit vloerkleed). Omdat we zo enthousiast waren over haar ideeën, hebben we binnen een paar dagen veel items besteld en staan deze inmiddels al in ons huis. Dat is ook zo fijn aan haar plan: de linkjes en adresjes waar alle items vandaan komen, dus je kunt meteen aan de slag. De schilder komt binnenkort voor een afspraak en ook worden binnenkort de gordijnen ingemeten. Allemaal uit het plan van Lynn!

De communicatie verloopt super, ze reageert snel en is heel professioneel. We zijn ontzettend blij dat we dankzij haar plan nu eindelijk ons huis af kunnen maken en dat het warm, gezellig, functioneel is en dat het “klopt” en niet te vol is. Heb je hulp nodig, maak een afspraak met Stylynnterior!! 🙂

- Juliette Kraan

Bij de renovatie van mijn vakantiehuis wou ik graag advies van Lynn omdat ik haar al even volg op Instagram. Haar ideeën zijn jong en fris. Ze heeft me deskundig geholpen bij de kleurkeuze, muurdecoratie en meubels. Het resultaat is super!

Hopelijk vinden mijn toekomstige gasten dit ook????. Het was aangenaam om samen te werken met Lynn.

- Annemie

Casa Mie-Lokeren

All-inclusive Interieuradvies

Dit krijg je

1:1 kick-off sessie via Zoom

Een praktisch document met betaalbaare oplossingen, afgestemd op jouw behoeften.

Een moodboard die past bij jouw stijl en de die juiste sfeer uitstraalt.

Kleurenpalet met kleur- en behangadvies per wand.

Advies voor de basis van de ruimte (vloer, verf/behang en raambekleding)

Plattegrond met indelingsplan

Verlichtingsplan

2D weergave waarin je ziet hoe alles bij elkaar komt.

Shoppinglist met handige linkjes zodat je direct kunt winkelen.

Mijn toelichting en tips om alles uit het plan te halen.

Mogelijkheid om vragen te stellen en te sparren.

823,-

'Met interieuradvies bespaar je ook geld'

De keuzes die ik maak voor mijn klanten zijn naast de theorie die ik heb geleerd, ook gebaseerd op ervaringen die ik zelf op heb gedaan.

Want naast dat ik al veel huizen van anderen heb mogen inrichten, zijn we inmiddels zelf ook al 3 keer verhuisd en zijn de verbouwingen ook steeds groter geworden. Hierbij hebben we zelf gedaan, geprobeerd en risico’s genomen, hebben we successen geboekt, nieuwe dingen geleerd en ook gefaald.

Omdat ik nu zelf zo veel ervaring heb opgedaan met verschillende producten en materialen, weet ik ook veel beter waarom ik jou iets wel of niet zou adviseren. Weet ik welke betaalbare verfmerken goed zijn, wat de fijnste adresjes zijn voor bepaalde producten en hoe en waarop je geld kunt besparen bij het inrichten van je huis.

Met deze ervaring kan ik je niet alleen adviseren wat mooi is, maar ook rekening houden met hoe praktisch het is. Dat is handig om te weten, maar bespaart ook tijd en geld voor jou. Omdat er goed is nagedacht over de keuzes die gemaakt zijn voor jouw interieur, doe jij geen miskopen.

Zet de eerste stap naar jouw droominterieur

Tijd om je interieur nu écht goed aan te pakken. Plan direct je kennismakingsgesprek in:

Vragen? Stel ze gerust!

Neem contact op

10 + 10 =