Til je woonplezier naar een hoger niveau met een betaalbare upgrade

Boost je interieur-advies

Voel je in huidige je interieur nog niet helemaal die sfeer en eenheid waar je op gehoopt had?

Je hoeft niet meteen je spaarrekening te plunderen, want met een paar kleine aanpassingen kun je echt al een groot verschil maken.

Dat gaat je niet lukken door weer iets neer te zetten in de hoop dat het deze keer bingo is. Je moet weten waar je naar moet kijken om de juiste balans te creëren

Met het Boost je Interieur-advies help ik jou om weer nieuw leven te blazen in je interieur, zodat het écht compleet voelt.

Herken je dit?

Met veel dingen in je huidige interieur ben je tevreden. Toch heb je het gevoel dat het nog niet klopt en dat maakt je onrustig.

Natuurlijk heb je wel inspiratie en ideeën opgedaan, je weet wat je mooi vindt. Maar hoe zorg je dan dat het uiteindelijk één geheel wordt en het er niet bij elkaar geraapt of rommelig uitziet?

Je mist kleur en sfeer en weet niet zo goed waar je moet beginnen. Misschien heb je al een aantal dingen geprobeerd, die niet goed uitpakten en vind je het daardoor nog lastiger om keuzes te maken.

Na avonden scrollen op Pinterest en discussieren met je wederhelft over de volgende (mis)koop, kunt je wel wat hulp gebruiken.

Je wilt alleen niet meteen een fortuin kwijt zijn aan inrichting en decoratie van dure merken. Jij wilt gewoon praktische en betaalbare tips die je interieur compleet maken, waarmee je zelf direct aan de slag kunt.

Stel je voor dat…

Je interieur niet alleen als één geheel voelt en je blij wordt als je de ruimte in loopt, maar je hier ook écht kunt ontspannen?

Je niet meer eindeloos op Pinterest hoeft te scrollen op zoek naar een oplossing?

Iemand met een frisse blik naar je interieur kijkt en je nieuwe ideeën kan geven waar je zelf niet op zou komen?

Je praktische en betaalbare tips krijgt waarmee je zelf direct aan de slag kunt om de juiste balans te creëren?

Zo werkt het

1. Kennismaken: tijdens een online zoom meeting maken we kennis met elkaar en breng ik al jouw wensen en behoeften in kaart.

2. Bevestigen: als alles duidelijk is en we samen aan de slag kunnen, bevestig je de opdracht via de link in je mail.

3. Informatie delen: je stuurt foto’s van de ruimte en optioneel de inspiratie en ideeën die je al hebt opgedaan. Zo heb ik een compleet beeld.

4. Uitwerken: Met alle informatie ga ik voor je aan de slag. Het uitgewerkte advies ontvang je binnen de afgesproken tijd, in een praktisch en visueel document, via de mail.

5. Zelf aan de slag! In het document vind je handige shoplinkjes, uitleg en tips waarmee je direct kunt starten. Uiteraard ben ik bereikbaar als je nog vragen hebt over het advies.

Voorbeelden waar ik klanten de afgelopen tijd succesvol mee heb geholpen

Het aanbrengen van sfeer en warmte in een nieuwbouwwoning die al voorzien was van splinternieuwe meubels, maar toch nog kaal en onpersoonlijk aanvoelde.

Het geven van advies over kleur, behang en decoratie passend bij de nieuwe meubels die de bewoners zelf al hadden gekocht.

Kleur- en decoratieadvies geven voor de woonkamer en het inrichten van een nieuwe eethoek die meegroeit met het gezin.

Dit zeggen mijn klanten

We hebben al twee interieuradviezen bij Lynn gedaan. Wat mij ontzettend aansprak en waarom ik haar benaderd heb, is dat ze niet alleen met design-items werkt. Ze gebruikt ook items die we al in huis hebben en voegt hier budgetvriendelijke opties aan toe, waarbij ze het geheel combineert met design-items. Toen we ons advies ontvingen waren we meteen onder de indruk! We vonden het namelijk moeilijk om het uit handen te geven, maar Lynn heeft ons helemaal begrepen en het resultaat past precies bij ons. We waren zo tevreden met alles, inclusief de shoppinglinks, dat we haar meteen hebben gevraagd om ook de bovenverdieping te doen. Als je dus op zoek bent naar iemand die niet alleen de trends op sociale media volgt, maar ook echt luistert naar je wensen en meedenkt met jouw situatie thuis, dan zou ik Lynn zeker aanbevelen.

- Crystal

Wij hebben de hulp van Lynn ingeschakeld, nadat wij onze nieuwbouw woning zijn ingetrokken. Onze woonkamer en hal waren nog niet naar onze tevredenheid. Nadat zij bij ons is geweest, heeft uitgevraagd wat onze wensen zijn en wat foto’s heeft gemaakt, heeft ze een interieuradvies voor ons opgemaakt.

Wat waren wij verrast door haar ideeën, spannend want normaliter niet wat wij zouden kiezen. Maar wij hebben al haar tips en kleuradviezen opgevolgd en zijn meer dan tevreden over het resultaat. Onze woonkamer heeft nu echt een WOW effect en warm en gezellig. Dit krijgen we ook vaak te horen wanneer mensen onze woonkamer en hal binnenkomen.

Dus Lynn, enorm bedankt voor je advies, wij zijn blij!

- Anja van Pelt

Lynn heeft ons heel goed voorzien van 2 mooie adviezen. Eerst heeft ze van een nieuwe slaapkamer een warm passend geheel gemaakt. Kleuren, raamdecoratie en accessoires zijn goed op elkaar afgestemd.

Daarna heeft ze een prachtig advies geschreven voor onze woonkamer.
Ook hier past alles weer goed op elkaar.
Als je twijfelt, gewoon doen!! Je krijgt er geen spijt van.

- Natascha

Boost je Interieur-advies

Dit krijg je

Persoonlijk kennismaken via beeldbellen.

Een praktisch document met betaalbaare oplossingen, afgestemd op jouw behoeften.

Een moodboard die past bij jouw stijl en de die juiste sfeer uitstraalt.

Kleurenpalet met kleur- en behangadvies per wand.

Shoptips verwerkt in een visueel aanzicht, zodat je ziet hoe alles bij elkaar komt.

Handige linkjes waarmee je direct kunt shoppen.

Mijn toelichting en tips om alles uit het plan te halen.

Mogelijkheid om vragen te stellen en te sparren.

349,-

'Mooi wonen is mogelijk met ieder budget'

Dat weet ik als geen ander, want toen ik in 2016 ging samenwonen en mijn eerste huis moest gaan inrichten, had ik geen groot budget. Toch ontstond hier mijn passie voor interieur. Ik zat bovenop de interieurtrends en bedacht creatieve en betaalbare oplossingen om deze in mijn eigen interieur toe te passen. Van look-a-likes tot tweedehands tot DIY; geen idee was te gek. Ik leerde precies waar ik moet zijn voor een goede deal en ontdekte dat een droominterieur ook haalbaar is met een kleiner budget.

De hulpvragen stroomden binnen en ik merkte dat ik mensen echt kon inspireren en helpen. Ik volgde een opleiding tot interieurstylist en startte in 2019 met het doen waar ik blij van word: mensen helpen om dat wow-effect in hun eigen woning te creëren met betaalbare oplossingen!

Zet de eerste stap naar jouw droominterieur

Tijd om je interieur een welverdiende upgrade te geven. Plan direct je kennismakingsgesprek in:

Vragen? Stel ze gerust!

Neem contact op

13 + 13 =