De finishing touch van jouw droominterieur

Boost je interieur-advies

Voelt je huidige interieur nog niet als een gezellige plek die een fijne sfeer en eenheid uitstraalt?

Weet je niet goed waar je moet beginnen om het echt af te maken? En hoe je de juiste keuzes maakt, zodat het naast mooi, ook praktisch en comfortabel is ingericht voor je gezin?

Met het Boost je Interieur-advies help ik je naar een Pinterest-waardig interieur waarin geleefd kan worden. Zodat je kunt ontspannen in een interieur waarin je je écht thuis voelt.

Herken je dit?

Bij het inrichten van je interieur dacht je: ‘Doe ik zelf wel even.’ Toch ervaar je nu nog niet de sfeer die je voor ogen had en voelt je interieur niet als die fijne plek om herinneringen te maken met je gezin.

Je Pinterest-bord staat vol, je hebt al tig woonwinkels bezocht en verschillende nieuwe decoratiestukken gekocht. Het is het allemaal net niet.

Je weet inmiddels heel goed wat je mooi vindt (misschien zelfs iets té), maar je hebt geen idee hoe je dit kunt toepassen in je eigen huis.

En als je dan enthousiast wordt over een nieuwe vondst, krijg je bijna een beroerte zodra je de prijs ziet. Je wilt je ook niet constant druk maken over kinderhandjes met dure meubels.

En oh ja, je wilt ook meer opbergruimte zodat je ‘s avonds niet struikelt over het speelgoed. Keuzestress!

Het resultaat? Je komt iedere dag thuis in een interieur waar je niet blij van wordt en waar je niet in kunt ontspannen.

En ik zal je vertellen: zelf blijven proberen zal dit niet veranderen. Want laten we eerlijk zijn: dan was je hier nu niet geweest, toch?

Je voelt de druk om alle ballen hoog te houden: werk, gezin, huishouden, sociale contacten, sport… en dan moet je ook nog nadenken over je interieur.

Terwijl je eigenlijk al blij bent als je na een lange werkdag je kind op tijd op bed krijgt en het huis enigszins opgeruimd hebt.

Als je ‘s avonds dan eindelijk op de bank ploft, ervaar je meteen weer het gebrek aan sfeer en rust om je heen. Dat heeft toch meer invloed heeft op je humeur dan je dacht.

Met lichte irritatie ga je weer zitten scrollen op je telefoon en discussieren met je wederhelft over de volgende miskoop. Ook niet bepaald hoe je je dag wilde afsluiten.

Je bent overwhelmed door het enorme aanbod en hebt geen idee waar je moet beginnen. Eigenlijk durf je helemaal geen keuzes meer te maken, omdat je geen geld én tijd meer wilt verspillen.

Maar dat het nu nog niet is gelukt, wil niet zeggen dat het helemaal niet mogelijk is om jouw interieurdromen tot leven te brengen, zonder daar een vermogen voor te betalen. Je hebt alleen iemand nodig die je kan laten zien hoe je dat doet.

‘Van onpersoonlijk en sfeerloos interieur, naar een plek om in thuis te komen en herinneringen te maken’

Skip de keuzestress, want met het Boost je Interieur-advies weet je precies welke stappen je moet gaan zetten naar een sfeervol interieur dat af is en waarin geleefd kan worden.

Ik help je naar een Pinterest-waardig interieur dat persoonlijk én tijdloos is. Je krijgt een visueel plan met concrete tips en producten, waarmee je direct kunt starten met inrichten en waarmee je niet alleen nu, maar ook in de toekomst de juiste keuzes maakt.

Say hi tegen ontspannen avondjes op de bank!

Dit zeggen mijn klanten

We hebben al twee interieuradviezen bij Lynn gedaan. Wat mij ontzettend aansprak en waarom ik haar benaderd heb, is dat ze niet alleen met design-items werkt. Ze gebruikt ook items die we al in huis hebben en voegt hier budgetvriendelijke opties aan toe, waarbij ze het geheel combineert met design-items. Toen we ons advies ontvingen waren we meteen onder de indruk! We vonden het namelijk moeilijk om het uit handen te geven, maar Lynn heeft ons helemaal begrepen en het resultaat past precies bij ons. We waren zo tevreden met alles, inclusief de shoppinglinks, dat we haar meteen hebben gevraagd om ook de bovenverdieping te doen. Als je dus op zoek bent naar iemand die niet alleen de trends op sociale media volgt, maar ook echt luistert naar je wensen en meedenkt met jouw situatie thuis, dan zou ik Lynn zeker aanbevelen.

- Crystal

Wij hebben de hulp van Lynn ingeschakeld, nadat wij onze nieuwbouw woning zijn ingetrokken. Onze woonkamer en hal waren nog niet naar onze tevredenheid. Nadat zij bij ons is geweest, heeft uitgevraagd wat onze wensen zijn en wat foto’s heeft gemaakt, heeft ze een interieuradvies voor ons opgemaakt.

Wat waren wij verrast door haar ideeën, spannend want normaliter niet wat wij zouden kiezen. Maar wij hebben al haar tips en kleuradviezen opgevolgd en zijn meer dan tevreden over het resultaat. Onze woonkamer heeft nu echt een WOW effect en warm en gezellig. Dit krijgen we ook vaak te horen wanneer mensen onze woonkamer en hal binnenkomen.

Dus Lynn, enorm bedankt voor je advies, wij zijn blij!

- Anja van Pelt

Lynn heeft ons heel goed voorzien van 2 mooie adviezen. Eerst heeft ze van een nieuwe slaapkamer een warm passend geheel gemaakt. Kleuren, raamdecoratie en accessoires zijn goed op elkaar afgestemd.

Daarna heeft ze een prachtig advies geschreven voor onze woonkamer.
Ook hier past alles weer goed op elkaar.
Als je twijfelt, gewoon doen!! Je krijgt er geen spijt van.

- Natascha

Neem afscheid van…

M

Eeuwige twijfels

M

Veilige keuzes en witte muren

M

Een interieur dat (na jaren) nog steeds niet af is

M

Miskopen

En je zult…

N

Precies weten wat jouw interieur nodig heeft

N

Een sfeervol en persoonlijk interieur creëren waarin geleefd kan worden

N

Thuiskomen in een interieur dat helemaal af is en waar je je thuis voelt

N

Je geld in één keer goed besteden

Boost je interieur-advies

Dit kun je verwachten

Persoonlijk advies voor jouw situatie. Dus geen random shoptips die passen in een bepaalde woonstijl, maar advies voor de stijl, kleuren, meubels en decoratie voor in jouw interieur. Mét shoplinkjes.

Een plan voor een Pinterest-waardig interieur waarbij rekening wordt gehouden met comfort en gebruiksgemak, maar ook met jouw portemonnee. Waardoor het plan ook echt haalbaar is om uit te voeren.

Een praktisch en visueel uitgewerkt document, waarmee jij direct aan de slag kunt.

Binnen 2 weken heb jij een kant-en-klaar plan waarmee je direct jouw droominterieur helemaal afmaakt!

7

Zo werkt het

STAP 1
Je vraagt een gratis InterieurScan aan, waarbij ik met je meekijk wat er nodig is om jouw interieur écht af te maken. Je ontvangt de scan met mijn advies én een passend aanbod in je mailbox.

STAP 2
Na akkoord plannen we de online 1:1 kick-off sessie in, waarbij we jouw wensen en behoeften bespreken.

STAP 3
Je levert mij alle benodigde input zoals foto’s van de ruimte en ideeën en inspiratie die je met mij wilt delen.

STAP 4
Zodra ik alle input heb ontvangen, ga ik voor je aan de slag. Het advies bundel ik in een praktisch en overzichtelijk document.

STAP 5
Het plan ontvang je binnen 3 weken na het aanleveren van je input per mail. Zodat je er rustig naar kunt kijken op je eigen moment. Uiteraard kun je bij me terecht als je nog vragen hebt.

Betaalbaar

Mijn missie is om te laten zien dat mooi wonen niet draait om het prijskaartje, maar dat het te maken heeft met hoe je zorgt voor de juiste balans en verhoudingen. Een premium interieur, maar dan zonder het prijskaartje.

Makkelijk

Ik hou niet van omslachtig gedoe, dat zal de Rotterdamse mentaliteit wel zijn. Dus je krijgt ‘gewoon’ wat je nodig hebt en ik maak het zo simpel als mogelijk voor je, zodat je meteen kunt doorpakken.

Family proof

Als moeder weet ik heel goed dat kinderen continu rommel maken, overal tegenaan beuken en alles met hun vieze handjes aanraken. Ik houd rekening met een leefbaar interieur en plek om al het speelgoed ‘s avonds in op te kunnen bergen.

Boost je Interieur-advies

Dit krijg je

1:1 kick-off sessie via Zoom

Woonstijl advies met moodboard op basis van jouw smaak, zodat je weet waar je naartoe werkt

Kleur- en materialenadvies waardoor je nooit meer keuzestress hebt

Kleur/behangadvies per wand

2D weergave waarin alles visueel samenkomt

Shoppinglist met linkjes

Mijn toelichting en tips om alles uit het plan te halen.

R

Optioneel: plattegrond en indelingsadvies

v.a.

429,-

Dit is voor jou als…

 • Je er klaar voor bent om je interieur nu echt goed aan te gaan pakken, maar je niet weet waar je moet beginnen.

 • Je graag wilt dat je interieur naast mooi ook comfortabel en praktisch is ingericht voor jou en je gezin.

 • Je op zoek bent naar een frisse blik en creatieve ideeën voor je interieur waar je zelf niet op zou komen.

 • Je er een beetje klaar mee bent om zelf te proberen omdat het niet het gewenste resultaat oplevert.

 • Je steeds onrustig wordt als je thuis om je heen kijkt, omdat je interieur onpersoonlijk en sfeerloos voelt.

 • Je op zoek bent naar betaalbare oplossingen, zodat er geleefd kan worden in je interieur en je geld overhoudt om leuke dingen te doen met je gezin.

 • Je geen geld meer wilt verspillen aan miskopen

 • Je persoonlijk advies wilt voor jouw situatie, zodat je concreet weet welke stappen je moet zetten naar je droominterieur

 • Je wilt investeren in een goed plan waarmee je uiteindelijk geld, tijd en energie bespaart.

Wat het Boost je Interieur-advies bijzonder maakt:

 • Persoonlijk advies voor een betaalbare prijs

 • Een goede prijs/kwaliteit verhouding, afgewisseld met betaalbare oplossingen en mijn persoonlijke tips om te besparen op je interieuraankopen.

 • Geen random shoptips, maar oplossingen die passen bij jouw situatie.

 • Een 2D moodboard, zodat je een goed beeld krijgt van het resultaat en hoe alles samenkomt.

 • Shoppen bij winkels waar je zelf ook graag komt zoals Karwei, Loods5, Kwantum en Wehkamp.

 • Praktisch advies wat ook echt uitvoerbaar is.

 • Een fijne basis waarmee je ook in de toekomst zelf goede interieurkeuzes kunt maken zonder stress.

 • Het draait niet alleen om mooi wonen, maar ook om een fijne plek waar geleefd mag worden door het hele gezin.

 • Je hoeft niet meteen je hele interieur op de schop te gooien. We behouden waar je blij mee bent en werken hiermee verder.

tevredenheidsgarantie

Ik ben er om jou te helpen. Dus mocht je na de kick-off sessie toch geen goede klik voelen, dan vind ik het alleen maar fijn als je dit aangeeft. No hard feelings. Andersom zal ik dat ook doen, beloofd.

Natuurlijk doe ik er alles aan om jouw wensen en behoeften door te vertalen naar een fantastisch resultaat. Mocht het nu toch voorkomen dat ik iets heb gemist of je ergens niet blij van wordt na de oplevering van het plan, dan kijken we samen naar een oplossing.

Tip: uit ervaring weet ik dat je soms ook even moet wennen aan iets wat je zelf niet zo snel zou uitkiezen. Laat het even op je inwerken, want vaak pakt dit uiteindelijk toch goed uit.

Ik wil graag dat jij tevreden en geholpen bent, dus laten we daar open en eerlijk over communiceren!

FAQ

Wat versta je onder betaalbaar?

Ik ga uit van gemiddelde prijzen en shop onder andere bij de bekende winkels waar jij ook graag komt, zoals Karwei, Wehkamp, Loods5, Kwantum en Xenos. En natuurlijk heb ik nog veel meer fijne adresjes. Uitzonderingen zullen er zijn, maar alleen als deze echt meerwaarde bieden aan het plan.

Kom je ook bij mij thuis?

Omdat ik geen reiskosten of reistijden hoef mee te rekenen, kan ik de prijzen lager houden en ook meer mensen helpen met hun droominterieur. Uit ervaring heb ik ook geleerd dat dit geen effect heeft op het resultaat, zolang ik de juiste input heb (dit nemen we allemaal door tijdens de 1:1 kick-off sessie).

Geef je ook advies over de indeling?

Zeker! Een advies over de indeling met plattegrond is onder andere inbegrepen bij het All-Inclusive Interieuradvies. Bij dit advies is het niet altijd nodig (of mogelijk) om de indeling te veranderen. Maar mocht het wel nodig zijn, dan maak ik een plattegrond + indelingsadvies voor je tegen een meerprijs van 199,-.

Twijfel je of jouw huidige indeling de juiste is? Neem dan even contact met mij op, ik adviseer je hier graag over.

Geef je meerdere opties voor een meubel?

Ik geef alleen meer opties als deze net zo veel waarde biedt aan het plan. Anders zorgt het juist alleen maar voor meer keuzestress, weet ik uit ervaring.

Je kunt natuurlijk zelf gaan voor iets vergelijkbaars, zolang het past bij de stijl en materialen.

Ik twijfel of mijn vraag past bij dit pakket

Voordat we écht met elkaar aan de slag gaan, voeren we eerst een InterieurScan uit. Zo weten we precies wat jouw interieur nodig heeft en of het Boost je Interieur-advies hierbij de beste oplossing biedt.

En natuurlijk mag je me altijd even een DM sturen op Instagram als je nog een vraag hebt. Dit advies is er om jou te helpen, dus laten we samen kijken hoe het voor jou past.

Voor welke ruimte is dit advies geschikt?

Omdat de woonkamer de ruimte is waar je de meeste tijd doorbrengt, wordt deze vaak gekozen. Maar je kunt dit advies inzetten voor iedere ruimte tot 40 m2 waar je nog niet tevreden over bent. Dus ook voor je slaapkamer, kinderkamer, werkkamer of zelfs je tuin/terras.  Je wilt immers overal in huis die fijne sfeer en gezelligheid ervaren!

Is je ruimte groter dan 40 m2? Neem dan even contact met me op.

Wat is het verschil met het All-Inclusive Interieuradvies

Het Boost je Interieur-advies is er voor je als je nog niet blij bent met je huidige interieur. Grote kans dat je al veel keuzes hebt gemaakt waar je wél blij mee bent. Bij dit advies kijken we dus echt naar wat jouw interieur nog nodig heeft om er een sfeervol geheel van te maken dat écht af voelt.

Het All-Inclusive Interieuradvies is er als alle keuzes nog gemaakt moeten worden en je dit in één keer goed aan wilt pakken (bijvoorbeeld als je gaat verbouwen of verhuizen), van de vloer en raambekleding tot indeling en styling. Kortom: een volledig plan voor jouw droominterieur!

Je hebt nu 2 keuzes

"

Of je gaat het zelf nog ‘even’ proberen, waarbij je iedere dag weer thuiskomt in een interieur waar je niet helemaal in kunt ontspannen.

Met als gevolg: weer heel wat avondjes (met lichte irritatie) scrollen op Pinterest, discussiëren met je wederhelft over het volgende probeersel en nog meer geld verspillen aan miskopen.

"

OF je gunt jezelf de rust om het uit handen te geven.

Binnen 3 weken heb je een ready-to-roll plan in handen om je droominterieur te realiseren, waar je de komende jaren plezier van gaat hebben en mooie herinneringen in kunt maken met je gezin.

Hoe chill zou het zijn als je daar gewoon niet meer over hoeft te stressen?

What’s it gonna be?

You made it!

Nu je helemaal onderaan de pagina bent gekomen, heb je vast een goed beeld van het Boost je Interieur-advies je te bieden heeft. Het enige wat nog ontbreekt, is jouw aanmelding.

Wil je weten of het Boost je Interieur-advies echt de beste keuze is voor jouw interieur? Vraag dan de vrijblijvende InterieurScan aan.

Heb je nog andere vragen? Stuur me gerust een mailtje of berichtje via Instagram. Dan denk ik even met je mee!