Kleine verandering, groot woonplezier

Quick Fix Interieuradvies

Heb je een specifieke woonvraag waar je zelf niet uitkomt en kun je hierbij wel een frisse blik gebruiken?

Met het Quick Fix interieuradvies help ik je om jouw woonfrustratie voor juist dát plekje in huis op te lossen, zodat je weer helemaal kunt genieten van je interieur.

Herken je dit?

Je loopt steeds langs die plek in huis en denkt: ‘oh ja, daar moet ik ook nog wat mee’. Je wilt er heel graag iets aan veranderen, maar je weet gewoon niet wat nou de juiste oplossing is.

Die ene muur die wel een ander kleurtje kan gebruiken, dat rommelige hoekje dat iets mist of de wanddecoratie boven de bank ben je helemaal zat.

Je hebt wel wat ideeën opgedaan, maar dan slaat de twijfel weer toe. Je vindt het gewoon lastig om keuzes te maken, want: ‘past het wel bij de rest, lost dit het probleem wel op en krijg je geen spijt van je aankoop?’

Het ontbreekt je aan tijd om Pinterest af te spitten naar dé oplossing. Je zou graag willen dat iemand even met je meedenkt, zonder dat je meteen een uitgebreid interieuradvies hoeft af te nemen.

Stel je voor dat…

Je weer met plezier naar deze plek kunt kijken in plaats van met ergernis?

Je niet meer eindeloos hoeft te scrollen op zoek naar de perfecte oplossing?

Je nieuwe ideeën krijgt aangereikt waar je zelf nog niet aan hebt gedacht?

Je jouw woonfrustratie uit handen kunt geven zonder meteen veel geld te betalen voor een groot interieuradvies?

Zo werkt het

1. Shoppen: nadat je het Quick Fix Interieuradvies hebt geshopt, ontvang je binnen 24 uur van mij een e-mail met een paar korte vragen.

2. Input sturen: je geeft antwoord op de vragen en stuurt foto’s mee. Uiteraard kun je ideeën en inspiratie die je zelf al hebt opgedaan met mij delen. Zo krijg ik een goed beeld van jouw woonvraag en weet ik wat ik voor je kan betekenen.

3. Zelf aan de slag: zodra je jouw input hebt verstuurd ontvang je binnen één week een reactie met mijn advies in je mailbox. 

Voorbeelden waar ik klanten de afgelopen tijd succesvol mee heb geholpen

De juiste muurkleur en wanddecoratie adviseren voor een lange witte wand achter de bank.

Helpen bij het maken van een definitieve keuze voor de look en feel van een maatwerk tv-meubel.

Meer opbergruimte creeëren in de hoek achter de eettafel met een passende opbergkast.

Een salontafel uitzoeken die past in een relatief kleine ruimte, functioneel en kidsproof is.

Dit zeggen mijn klanten

Nog steeds heel blij en enthousiast over het kleuradvies wat Lynn gaf voor de schuurmuur. Wij willen van onze tuin een verlengde van het huis maken. Met dit advies gaat dat zeker lukken. Ik word er heel blij van dat iemand de hulpvraag weet om te zetten in een goed advies wat aansluit op de wens.

- Kalkidan

Super tof die afbeelding hoe alles bij elkaar komt! Wat mooi en het past echt bij ons. Fijn dat je meerdere opties hebt gegeven en linkjes erbij. Grappig dat we zelf dachten aan Deens ovaal en jij juist rond adviseert in onze woonkamer. Leuk om deze andere kijk van jou er op te hebben! Stof tot nadenken haha. Zal zeker het resultaat delen als we ermee aan de slag zijn gegaan. Heel erg bedankt voor je advies! Hier kunnen we wat mee 🙂

- Angela

Ja, ik kan het interieuradvies van Lynn aanbevelen! Wij zaten vast met een klein inrichtingsprobleem en zij kwam snel met een prachtige oplossing. Ze had ons goed door en kwam met passende tips voor onze ruimte en in onze stijl. Dat werkt heel inspirerend!

- Sanja

Quick Fix Interieuradvies

Dit krijg je

Binnen één week een effectieve oplossing voor jouw woonvraag.

Persoonlijk advies dat aansluit op jouw stijl en behoeften.

Praktische tips, shoplinkjes en voorbeelden waarmee je direct zelf aan de slag kunt.

Laagdrempelig contact via e-mail, zonder gedoe.

54,-

'Mooi wonen hoeft niet knetterduur te zijn'

Dat weet ik als geen ander, want toen ik in 2016 ging samenwonen en mijn eerste huis moest gaan inrichten, had ik geen eindeloos budget. Toch ontstond hier mijn passie voor interieur. Ik leerde ik hoe je van losse ideeën een mooi en samenhangend geheel kunt creëren in huis, zonder super veel geld uit te geven.

3 verhuizingen en +10k volgers op Instagram later stroomden de hulpvragen binnen. Ik merkte dat ik mensen echt kon inspireren en helpen en besloot me verder op te leiden. In 2019 startte ik met het doen waar ik blij van word: mensen helpen om dat wow-effect in hun eigen woning te creëren met betaalbaar interieuradvies!

Vragen? Stel ze gerust!

Twijfel je ergens over of weet je niet goed welk pakket er bij jou past? Ik denk graag met je mee! Je mag me altijd een berichtje sturen op Instagram of vul het contactformulier in en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug!

1 + 6 =