Gratis e-guide

5 Essentiële stappen voor sfeer en eenheid in je interieur

Ben je enthousiast begonnen met het inrichten van je interieur, maar voelt het toch niet helemaal als het gezellige familiehuis waar je op had gehoopt? Grote kans dat je een aantal belangrijke stappen hebt overgeslagen bij het inrichten van je huis. In deze e-guide leer ik je hoe je in 5 stappen die finishing touch voor jouw droominterieur kunt creëren, voor een betaalbare prijs.

Download de e-guide direct!

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de e-guide en handige tips op het gebied van interieur. Je kunt je op elk moment uitschrijven. Voor meer info zie de privacyverklaring.

Een interieur voor het hele gezin

Je wilt dat jouw interieur aanvoelt als een fijne plek om te ontspannen en herinneringen te maken. Kortom: een plek om thuis te komen. Tegelijkertijd wil je ook een betaalbaar interieur dat comfortabel is en praktisch is ingericht voor je gezin. Zodat er in geleefd kan worden.

woonkamerstyling. vrouw legt een kussen op de bank

Inrichten zonder stress

Je hebt al meerdere pogingen gedaan om er meer sfeer en samenhang in te brengen. Nieuwe decoratie kopen, schuiven met je meubels en uren scrollen op Pinterest en Instagram op zoek naar inspiratie. Maar hoe zorg je nou dat het bij elkaar past? Je weet gewoon niet meer waar je moet beginnen en hebt enorm last van keuzestress.

Goed nieuws, want dat is precies waar ik je mee op weg ga helpen in deze e-guide! Het is namelijk echt mogelijk om in te richten zonder stress. Maar het is wel belangrijk dat je een aantal stappen doorloopt voordat je dit kunt doen, zodat je precies weet waar je naartoe werkt en weloverwogen keuzes kunt maken.

woonkamerstyling. vrouw legt een kussen op de bank

In deze e-guide leer je:

Welke essentiële stap je hebt overgeslagen waardoor je nu vastloopt bij het inrichten van je huis.

Hoe je ervoor zorgt dat het maken van keuzes makkelijk wordt.

Hoe je ook zonder nieuwe meubels meer uit je interieur kunt halen.

Wat je naast ‘mooie producten’ nog meer nodig nodig hebt om een thuis voor je gezin te creëren.

Hoe je kunt besparen op je interieur aankopen.

Hi, mijn naam is Lynn

Ik help je om een droominterieur te ontwerpen waarin geleefd kan worden

Naast mijn liefde voor interieur en altijd creatief bezig zijn, ben ik moeder. Ik weet als geen ander hoe fijn het is om thuis te komen in een interieur waar je je helemaal happy in voelt. Maar ik weet ook hoe belangrijk het is dat je kind hier fijn in kan spelen, je ‘s avonds wilt kunnen ontspannen zonder te struikelen over het speelgoed en dat je graag nog wat geld overhoudt om leuke dingen te doen met je gezin.

Ik ontwerp interieurs waar al deze elementen in meegenomen worden, zodat er een fijne plek ontstaat waarin geleefd kan worden en waar herinneringen gemaakt kunnen worden.

foto van Lynn