Ik ben Lynn, jouw
online interieurstylist

Jij wil een Pinterest-waardig interieur, maar wel een interieur waar gewoon geleefd kan worden. Als gezin.

Want ik weet hoe fijn het is om thuis te komen in een huis waar je helemaal blij van wordt. Waar je kunt ontspannen, zonder dat je de hele tijd op je dure meubels moet passen voor die gevaarlijke kinderhandjes. En het zou fijn zijn als je man ook nog steeds weet waar alles staat en ligt.

Daarom help ik je om een mooi interieur te creëren met betaalbare oplossingen, dat past bij jouw gezin.

Van persoonlijk advies tot dat ene duwtje in je rug,
i got you!

Mooi wonen hoeft niet knetterduur te zijn

Als het aan Pinterest en Instagram ligt wel natuurlijk, want bij alle mooie dingen die je tegenkomt krijg je een kleine beroerte zodra je de prijs ziet. Vaak weet je dus wel wat je mooi vindt, alleen lijkt het zo onhaalbaar om dit in je eigen huis te realiseren. En hoe maak je er een mooi geheel van?

Ik zal je een geheim verklappen, een mooi interieur creëren heeft niets te maken met het prijskaartje wat eraan hangt, maar het draait om hoe je de juiste materialen in verhouding brengt. Je moet alleen weten waar je naar moet kijken. En waar je moet shoppen 🙂

Natuurlijk zijn comfort en kwaliteit ook net zo belangrijk, daarom ga ik altijd op zoek naar de juiste balans. Door te besparen op dingen die minder belangrijk zijn, kun je meer besteden aan wat écht belangrijk is, zoals een goede bank.

Veel voor weinig

Iets wat ik van huis uit heb meegekregen, want dit was letterlijk iets wat mijn moeder regelmatig riep. En nog steeds ben ik gek op koopjes en korting. Omdat ik ook niet al mijn geld wil spenderen aan mijn interieur en liever nog wat over wil houden om leuke dingen te doen met mijn gezin.

Inmiddels ben ik zelf al 3 keer verhuisd en tijdens het inrichten merkte ik dat woonbladen, influencers en interieurstylisten voornamelijk tips en inspiratie deelden waar een flink prijskaartje aan hing.

Ik vond dat dit anders kon, besloot het ook anders te doen en dook in de wereld van interieur en trends.

Van losse ideeën naar samenhangend geheel

Ik richtte mijn huis in door verder te kijken, zelf te doen, te proberen en door risico’s te nemen. We hebben successen geboekt, gefaald, maar vooral veel geleerd. Inmiddels ben ik een master in Google zoeken, weet ik precies bij welke winkels ik moet zijn en heb ik een neusje voor de beste deals.

Maar bovenal leerde ik hoe je van losse ideeën een mooi en samenhangend geheel kunt creëren in huis, zonder super veel geld uit te geven.

En zo ontstond mijn passie voor interieur: hier wilde ik meer mensen mee helpen!

Inmiddels mag ik dagelijks ruim 20.000 mensen inspireren met tips, ideeën en mijn eigen interieur op Instagram en heb ik al tientallen droominterieurs mogen ontwerpen!

Lynn zittend op de bank lachend naar de camera

Fun facts

Getrouwd met mijn jeugdliefde Sven en moeder van Jay (‘22)

Eet het liefst bitterballen (eigenlijk alles uit de frituur)

Ziet overal inspiratie, zelfs in de supermarkt

Gek op korting

Mijn natte t verraadt meteen waar ik vandaan kom, ook al woon ik er net buiten

In het weekend vind je mij het liefst op mijn mountainbike ergens in het bos

Wat je van mij kunt verwachten

N

Praktisch en betaalbare tips die ook écht uitvoerbaar zijn.

N

Benaderbaar en betrokken, ik denk graag met je mee.

N

Rotterdamse humor en nuchterheid.

N

De beste prijs/kwaliteit verhouding en fijne bespaartips.

N

Eerlijk en direct contact, ik draai nergens omheen en zal het aangeven als iets mijn advies zal versterken of juist niet.

N

Persoonlijke verhalen en ervaringen.

Wanneer je niet bij mij moet zijn

M

Als je niet wilt investeren in een interieur dat langer meegaat dan 2 jaar.

M

Als je er helemaal geen moeite voor wilt doen. Je droominterieur komt niet aanwaaien. Soms moet je toch echt een muurtje schilderen om het juiste resultaat te bereiken.

M

Als je niet gelooft in online contact. Want ik weet zeker dat ik je op deze manier even goed kan helpen.

Dit zeggen mijn klanten

We hebben al twee interieuradviezen bij Lynn gedaan. Wat mij ontzettend aansprak en waarom ik haar benaderd heb, is dat ze niet alleen met design-items werkt. Ze gebruikt ook items die we al in huis hebben en voegt hier budgetvriendelijke opties aan toe, waarbij ze het geheel combineert met design-items. Toen we ons advies ontvingen waren we meteen onder de indruk! We vonden het namelijk moeilijk om het uit handen te geven, maar Lynn heeft ons helemaal begrepen en het resultaat past precies bij ons. We waren zo tevreden met alles, inclusief de shoppinglinks, dat we haar meteen hebben gevraagd om ook de bovenverdieping te doen. Als je dus op zoek bent naar iemand die niet alleen de trends op sociale media volgt, maar ook echt luistert naar je wensen en meedenkt met jouw situatie thuis, dan zou ik Lynn zeker aanbevelen.

- Crystal

We zijn ontzettend blij met de hulp en het advies van Stylynnterior!! Ons huis was nog altijd niet “af” en we kwamen er maar niet uit. Niet qua kleur, niet qua meubels en accessoires.

Lynn kwam met een prachtig plan en meubelstukken die ik zelf nooit uit zou kiezen (zoals een wit vloerkleed). Omdat we zo enthousiast waren over haar ideeën, hebben we binnen een paar dagen veel items besteld en staan deze inmiddels al in ons huis. Dat is ook zo fijn aan haar plan: de linkjes en adresjes waar alle items vandaan komen, dus je kunt meteen aan de slag. De schilder komt binnenkort voor een afspraak en ook worden binnenkort de gordijnen ingemeten. Allemaal uit het plan van Lynn!

De communicatie verloopt super, ze reageert snel en is heel professioneel. We zijn ontzettend blij dat we dankzij haar plan nu eindelijk ons huis af kunnen maken en dat het warm, gezellig, functioneel is en dat het “klopt” en niet te vol is. Heb je hulp nodig, maak een afspraak met Stylynnterior!! 🙂

- Juliette Kraan

Lynn heeft ons heel goed voorzien van 2 mooie adviezen. Eerst heeft ze van een nieuwe slaapkamer een warm passend geheel gemaakt. Kleuren, raamdecoratie en accessoires zijn goed op elkaar afgestemd. Daarna heeft ze een prachtig advies geschreven voor onze woonkamer.
Ook hier past alles weer goed op elkaar.
Als je twijfelt, gewoon doen!! Je krijgt er geen spijt van.

- Natascha

Mijn missie: van woonfrustratie naar droominterieur

Jij wilt graag een Pinterest-waardig interieur, maar ook geen geld verspillen aan verkeerde keuzes. Want hoe zorg je nou dat alles bij elkaar past?

Vervolgens ben je uren aan het scrollen, op zoek naar inspiratie. Maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen als het gaat om de uitvoering en het kiezen van de juiste kleuren en meubels. Het zorgt voor enorme keuzestress en uiteindelijk kies je dan toch voor veilig, want dat is praktisch en ‘word je niet snel zat’.

Het tegendeel is waar, want je hebt dan juist gekozen voor een interieur dat eigenlijk niet bij je past.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik je kan helpen om uit je comfortzone te komen, om je uiteindelijk in je ware comfortzone te krijgen: het droominterieur waar je zo naar verlangt.

Al mijn plannen werk ik visueel uit, zodat je ook ziet hoe alles bij elkaar komt en welk effect het heeft als je keuzes durft te maken. Zo ontstaat er een interieur dat echt je ze past, waar je niet snel op uitgekeken raakt en waarbij je geen geld hoeft te verspillen aan miskopen.

Zet de eerste stap naar jouw droominterieur

"

Of je nu vastloopt met een specifieke vraag

"

De sfeer in je huidige inrichting

"

Of bij het samenstellen van een compleet nieuw interieur

Ik ben er voor je!

Vragen? Stel ze gerust!

Twijfel je ergens over of weet je niet goed welk pakket er bij jou past? Ik denk graag met je mee! Je mag me altijd een berichtje sturen op Instagram of vul het contactformulier in en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug!

8 + 9 =