Creëer jouw droominterieur met praktisch en betaalbaar interieuradvies!

Heb jij binnenkort een verbouwing op de planning staan, ga je verhuizen of heeft jouw interieur een opfrisser nodig?

Ben je overweldigd door de eindeloze opties en mogelijkheden die er zijn?

Het creëren van die perfecte sfeer en eenheid in je interieur kan een behoorlijke uitdaging zijn. Vooral als je niet weet waar je moet beginnen en ook geen fortuin uit wilt geven aan je interieuraankopen.

I got you!

Stel je voor…

Dat je een duidelijk en concreet plan krijgt, helemaal afgestemd op jouw smaak en behoeften. Een plan met betaalbare oplossingen waarmee je zelf direct aan de slag kunt, zonder stress.

Ik begrijp dat een interieur niet alleen maar om het uiterlijk draait. Jouw huis moet ook een plek zijn waar je écht kunt leven, comfortabel én praktisch. Zodat erin geleefd kan worden.

Laten we samen jouw interieurdromen werkelijkheid maken en ervoor zorgen dat jouw huis niet alleen mooi is, maar ook een weerspiegeling van jou en je gezin.

Je verdient het om thuis te komen met dat wow-gevoel!

Voor iedere vraag een passende oplossing

Van laagdrempelig advies tot volledige inrichting van je ruimte: met deze interieuradvies pakketten weet je precies waar je aan toe bent.

Quick Fix Interieuradvies

Als je geen uitgebreid interieuradvies nodig hebt, maar je je ontzettend stoort aan dat ene plekje in je huis.

Denk aan een lange witte muur, rommelig hoekje of een bepaald meubelstuk.

Met het Quick Fix interieuradvies help ik je om jouw woonfrustratie op te lossen.

Boost je Interieur-advies

Als je al een ruimte hebt ingericht, maar je er niet helemaal thuis voelt omdat je sfeer en eenheid mist.

Bijvoorbeeld als je net ingetrokken bent in je nieuwbouwwoning of je je huidige interieur wilt veranderen, zonder alles op de schop te gooien.

Met het Boost je Interieur-advies help ik je op een laagdrempelige manier om weer nieuw leven te blazen in je interieur!

Uitgebreid interieuradvies

Als je gaat verbouwen of verhuizen  en je hulp kunt gebruiken om er een sfeervol geheel van te maken, zonder keuzestress.

Met een Uitgebreid Interieuradvies help ik je aan een kant-en-klaar plan om je (nieuwe) ruimte in één keer goed in te richten.

'Mooi wonen is mogelijk met ieder budget'

Dat weet ik als geen ander, want toen ik in 2016 ging samenwonen en mijn eerste huis moest gaan inrichten, had ik geen groot budget. Toch ontstond hier mijn passie voor interieur. Ik zat bovenop de interieurtrends en bedacht creatieve en betaalbare oplossingen om deze in mijn eigen interieur toe te passen. Van look-a-likes tot tweedehands tot DIY; geen idee was te gek. Ik leerde precies waar ik moet zijn voor een goede deal en ontdekte dat een droominterieur ook haalbaar is met een kleiner budget.

De hulpvragen stroomden binnen en ik merkte dat ik mensen echt kon inspireren en helpen. Ik volgde een opleiding tot interieurstylist en startte in 2019 met het doen waar ik blij van word: mensen helpen om dat wow-effect in hun eigen woning te creëren met betaalbare oplossingen!

Dit zeggen mijn klanten

Lynn heeft ons heel goed voorzien van 2 mooie adviezen. Eerst heeft ze van een nieuwe slaapkamer een warm passend geheel gemaakt. Kleuren, raamdecoratie en accessoires zijn goed op elkaar afgestemd. Daarna heeft ze een prachtig advies geschreven voor onze woonkamer.
Ook hier past alles weer goed op elkaar.
Als je twijfelt, gewoon doen!! Je krijgt er geen spijt van.

- Natascha

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Lynn, ze kwam met oplossingen voor onze kamer waar we zelf niet aan hadden gedacht. Ook heeft ze creatief gebruik gemaakt van de ruimte voor meerdere doeleinden. Zo wilden wij een katten/werk en kledingkamer combineren in 1 ruimte met lastige schuine wanden. Zeker een absolute aanrader!

- Lianne van der Voorden

Ja, ik kan het interieuradvies van Lynn aanbevelen! Wij zaten vast met een klein inrichtingsprobleem en zij kwam snel met een prachtige oplossing. Ze had ons goed door en kwam met passende tips voor onze ruimte en in onze stijl. Dat werkt heel inspirerend!

- Sanja

Vragen? Stel ze gerust!

Twijfel je ergens over of weet je niet goed welk pakket er bij jou past? Ik denk graag met je mee! Je mag me altijd een berichtje sturen op Instagram of vul het contactformulier in en dan kom ik er zo snel mogelijk bij je op terug!

13 + 4 =