Sinds een paar maanden hebben wij een ronde eettafel. Ik vind het veel gezelliger met eten! Alleen de eetkamerstoelen die wij hadden waren helaas niet zo handig met deze tafel omdat de poten wijd stonden. Het werd dus tijd voor nieuwe bouclé eetkamerstoelen en die vond ik bij Kick Collection! Kijk je mee?

Kick Collection

Stiekem had ik de collectie van Kick al eventjes in de gaten gehouden. Zij bieden betaalbaar design uit eigen productie aan. Hun producten vind je dan ook regelmatig terug in mijn interieuradviezen. De collectie past zich aan op trends, maar is tegelijkertijd ook tijdloos en te combineren in ieder interieur.

De producten van Kick zijn te bekijken en bestellen in hun eigen winkel of webshop, maar vind je ook bij oa. Loods 5 en veel grote webshops als FonQ en HomeDeco.

Bezoekje aan de Kick store

Laat ik nu vlakbij hun Flagship store in Lekkerkerk wonen, dus vond ik het wel de moeite waard om even een kijkje te nemen in de winkel. Bij binnenkomst viel mijn oog meteen op eetkamerstoel Maud. Een bouclé eetkamerstoel met armleuning, ronde hoeken en een warm witte kleur. Hij zag er meteen heel comfortabel uit en zo zat ie ook.

De keuze was snel gemaakt: dit wordt hem!

Voorzijde Kick Collection winkel in Lekkerkerk  Stoelen in de Kick Collection winkelStoel Maud in de Kick Collection winkel

Extra tip: speciale dopjes ter bescherming van de vloer

Normale stoelpoten maken deuken in onze gietvloer en geven er ook op af. Dus we bestelden speciale vilten doppen bij FloorFriendly. Deze kun je gewoon vervangen voor de standaard dopjes en dan hoef je dus ook niet steeds nieuwe viltjes eronder te plakken. Een goede tip dus als jij ook een lastige vloer hebt, ze hebben voor iedere stoel wel iets!

Eetkamerstoel Maud: zo staan ze!

Het grote voordeel van Kick is dat ze bijna altijd uit voorraad leveren. Ik hoefde dus ook maar een kleine week te wachten tot de stoelen werden bezorgd aan mijn deur. In elkaar zetten was gelukkig ook niet zo’n lastig klusje en ik nam er ook een spray bij zodat de stof beter bestand is tegen vlekken en vocht. Klaar voor gebruik!

De Maud stoelen van Kick in mijn eetkamer Maud stoel van kick close up

De witte bouclé stof brengt licht en warmte naast de zwarte keuken. Ze passen perfect aan onze ronde eettafel en zitten heel lekker. Hier kun je zeker een hele avond op aan tafel zitten. Heel blij met deze stoelen!

Ben benieuwd wat je vindt van onze nieuwe bouclé eetkamerstoelen! Laat het zeker even weten in een reactie :). En ben je zelf op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen? Dan is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen bij Kick Collection. Ze verkopen naast stoelen ook tafels, kasten en banken.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Kick.