Op Instagram vertelde ik al dat er een leuke samenwerking gaande was met wereldkaarten.nl. Alleen dit product was niet voor mijzelf, ik mocht er iemand anders mee verrassen!

Meant to be

Ik werd benaderd voor een houten wereldkaart en mocht deze cadeau geven! En ik wist ook meteen aan wie ik deze moest geven. Mijn zwager reist veel voor zijn werk. Toevallig hadden we het weekend daarvoor een gesprek waarin hij vertelde dat hij al jaren zo’n kaart wil hebben waar hij al zijn bestemmingen op vast kon leggen. Het was er alleen nooit van gekomen. Meant to be toch?

Het resultaat en hoe hij staat

Er is zo veel keuze in materiaal, soort print en formaten dat ik het even moeilijk kreeg hoor. Maar ik koos voor de wereldkaart informatief op vurenhout planken in het formaat 60×80, mét prikvlaggetjes uiteraard. Hierop zijn alle namen van landen zichtbaar (toch handig als je je bestemmingen wilt markeren). Toen ik hem thuisgestuurd kreeg werd ik wel een beetje jaloers eigenlijk. Kijk maar even hoe mooi hij is én hoe mooi hij kleurt bij onze groene muur:

wereldkaart op hout op de grond tegen de bank

Hij viel erg in de smaak mijn zwager begon meteen te hameren.

vlaggetjes die in de kaart worden geslagen met een hamer

En inmiddels heeft hij een plekje gekregen in de woonkamer:

wereldkaart schuin boven de bank ter decoratie

close-up van de wereldkaart met vlaggetjes
Kijk al die vlaggetjes!

Prachtig toch? En hoe mooi is het dat ik iemand anders er blij mee mocht maken!

P.S. Naast een wereldkaart kun je ook een foto op hout maken.