Voor dit rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel mocht ik aan de slag met een volledig interieuradvies voor de woonkamer en een medium interieuradvies voor de hal en slaapkamer. Het resultaat is een modern industriële inrichting met zachte en gouden accenten.

De wens: stoer, warm en een vleugje goud! Het kleurenpalet bestaat uit zwart/antraciet, groen, goud, beige en wit.

kleurenpalet interieuradvies Capelle aan den IJssel.

Interieuradvies woonkamer

De zwarte tegelvloer blijft er voorlopig in en uit het oude huis gingen 2 eetkamerstoelen, de eettafel en de bank (die inmiddels ook is vervangen) mee. Omdat de basis van de vloer donker is, is er gekozen voor een lichtere basis op de wanden. Om het geheel minder hard te maken zijn warme materialen en organische vormen toegevoegd.

woonkamer aanzicht met camouflage green op de muur

Aanzicht vanaf de bank naar de lattenwand met deur naar de hal

woonkamer vanaf de eethoek met industriële kast als roomdevider

Eetkamer met palmbomen behang

tvmeubel besta van Ikea met latjes

Resultaat interieuradvies woonkamer Capelle aan den IJssel. tv-hoek met besta tv meubel van Ikea met latjes. Groene zijwand in Camouflage Green van Flexa en beige achterwand in de kleur Mushroom van Vestingh

Om de lange muur te breken is de eethoek gescheiden door een open vakken kast. Hierdoor blijft het daglicht doorkomen. De eethoek is nu echt een gezellig hoekje geworden. Het behang achter de eethoek geeft sfeer en is een mooie eyecatcher op de wand.

De hal

In de hal mag je altijd wel uitpakken vind ik. Het goud is hier uitvergroot in de muurkleur en gecombineerd met antraciet. Lekker binnenkomen zo toch?

Resultaat interieuradvies hal Capelle aan den IJssel.Hal met zwarte lambrisering en gouden bovenkant, 2 ronde spiegels andere kant van de hal met een kapstok en bankje en zwart geschilderd trapgat

Interieuradvies slaapkamer

Ook hier is meer nadruk gelegd op de donkere kleuren, zodat de slaapkamer rust uitstraalt.

Resultaat interieuradvies slaapkamer Capelle aan den IJssel. Met zwarte muur en groene bedsprei, kussentjes ter decoratie

slaapkamer interieuradvies met zwarte muur slaapkamer met zwarte muur Resultaat interieuradvies slaapkamer Capelle aan den IJssel. zwarte lambrisering met tv erin

Door materialen en kleuren met elkaar te combineren is er een verbinding ontstaan tussen de verschillende ruimtes. Zo voelt het als één geheel en ook dit zorgt voor rust, omdat alles op elkaar is afgestemd.

Behoefte aan interieuradvies?

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij de (her)inrichting van jouw huis? Ik help je graag om de eenheid en sfeer te creeëren die bij jou past. Van kleuren tot indelingsplan met een betaalbaar en praktisch interieuradvies.