In samenwerking met Xenos gaf ik onze woonkamer een kleine make-over. Alleen wat nieuwe accessoires kunnen al heel veel verschil maken. Benieuwd hoe het eruit ziet en welke producten ik heb gebruikt?

De accessoires hiervoor had ik al een tijdje, dus het was tijd voor verandering. Ik koos voor producten van Xenos in de bohemian stijl met een beetje extra kleur: terracotta. Deze kleur matcht heel mooi met onze groene muur en het geeft meteen een lente gevoel. En het mooie is dat het allemaal super betaalbaar is!

Onderaan dit blog vind je een lijst met prijzen en links naar de producten.

close-up van de vaas en kandelaar, kussen op de achtergrond

De pluimen kortte ik iets in zodat ze mooi in de vaas passen. Het terra kussentje matcht top bij de muur. En ondanks dat ik zelf niets messing in huis had, was ik echt verliefd op deze dinerkaarshouder in de vorm van een palmboom.

woonkamer sfeerfoto

De rotan tafel had ik al in huis, maar is ook van Xenos. Buddy ligt hier regelmatig onder in, is echt zijn plekje geworden. Het plaid is super zacht en warm. En deze koffiemokken zijn toch top?

foto van de mand van Xenos

De bananenplant heeft eindelijk een nieuwe look. Hij stond hiervoor nog steeds in zijn plastic pot met schotel. Het bamboe wandrek is ook van Xenos, maar die had ik al in huis.

Resultaat mini make-over

Alles past zo goed bij elkaar en ik hou van dit sfeertje! Het sluit helemaal aan op de sfeer in de rest van ons huis. Laat je me weten wat jij vindt van deze make-over in een reactie hieronder?

overzichtsfoto van alle gestylde producten

Shop the look

Wil je (een van) deze toffe producten ook in huis? Ik zet hieronder voor je op een rijtje welke producten ik heb gebruikt en wat ze kosten. Shop ze!

Let op: de productvoorraad wisselt dus het kan zijn dat niet alle producten op voorraad zijn.

P.S. koop je iets via bovenstaande links, dan help je mij daar ook mee. Ik ontvang een kleine commissie en jij betaalt er niets extra’s voor. Win-win toch?