In ons vorige huis hadden we een groene muur die inmiddels vrij bekend is geworden. Nog steeds krijg ik regelmatig vragen en opmerkingen over deze kleur. Ik twijfelde enorm of ik hem in ons nieuwe huis weer terug wilde laten komen. Dat hebben we niet gedaan, maar toch kozen we weer voor groen.

Ook over deze kleur krijg ik regelmatig vragen, dus besloot ik er weer een blog over te schrijven.

Camouflage Green

De nieuwe muurkleur is geworden: Camouflage Green van Flexa Creations. We kozen deze omdat hij iets lichter en wat minder hard groen is. Maar ook omdat we in een nieuw huis toch nét een ander sfeertje wilden, maar nog geen afscheid konden nemen van het groen.

kleurstaal camouflage green
Tip: op de website van Flexa kun je je laten inspireren welke kleuren je goed kunt combineren met deze!

Is dit wel groen?

Toen ik begon met verven schrok ik heel even van de kleur. Het leek helemaal niet groen en ik was echt bang dat het niet mooi zou worden. Sven adviseerde me om het gewoon even af te maken en het geheel te bekijken, dus ik maakte het af. Ik vergeleek het denk ik ook nog te veel met de kleur mega. Toen ik klaar was en het resultaat zag klopte het gewoon! Het is een subtiele groene kleur en door de dag heen lijkt het met de lichtinvallen weer net een ander kleurtje.

aanzicht groene muur camouflage green met de zithoek

close-up groene muur camouflage green

aanzicht groene muur camouflage green met de zithoek

aanzicht groene muur camouflage green met een zwarte ladekast ervoor

Het is een warme, sfeervolle kleur. Als je op zoek bent naar een kleur groen die niet té aanwezig is, dan kan ik je deze zeker aanraden.

Wat vind jij van deze kleur? Zou jij hem thuis gebruiken? Laat het weten in een reactie hieronder!