Lentekriebels! En daarom ging ik vast de tuin in. In samenwerking met Xenos ging ik aan de slag met het stylen van rotan meubelen in de overkapping voor een heerlijk Bali sfeertje. Kijk je mee?

Hebben jullie ook het idee dat deze winter eeuwig heeft geduurd? Gelukkig beginnen de temperaturen nu weer een beetje te stijgen en schijnt het zonnetje vaker. Onze tuin ligt pal op het zuiden en vrij ingebouwd, dus we kunnen al vrij snel lekker buiten zitten. Daarom ging ik al lekker aan de slag met het stylen van de overkapping.

Overkapping stylen: de basis

Om te beginnen heb je natuurlijk meubels nodig. Ik laat je in deze blog de rotan bank Bahama, rotan bank Bandung en rotan kuipstoel Semarang (zwart) zien.

productafbeelding rotan bank bahama productafbeelding rotan bank bandung productafbeelding kuipstoel semarang

De rotan meubelen combineerde ik met accessoires uit de woonstijl Isla Bonita. Instant vakantiegevoel! Ik koos onder andere voor een rotan salontafel, kussens, een plaid om ’s avonds lekker onder te kruipen, terra vazen, een windlicht en spiegels voor aan de wand.

Overkapping stylen: het resultaat

Het leuke aan deze luchtige meubels is dat je ze op verschillende manieren neer kunt zetten en stylen. En ze zijn licht van gewicht, dus ook makkelijk te verplaatsen. Je hebt je hele zithoek zo in de zon gezet op je terras! Het rotan geeft een hele fijne sfeer, je waant je toch bijna in Bali (bijna hé). Zie hier het resultaat. Kom maar op met die zomer!

overzicht styling overkapping close-up van rotan bank bandung overkapping styling styling overkapping rotan meubelen foto van kuipstoel Semarang foto van styling rotan bank bahama  close up van zwarte rotan stoel semarang

Welk item is jouw favoriet?

Ik ben heel benieuwd wat jullie van het resultaat vinden en welk item jij wel ziet shinen bij jou in de tuin. Laat het vooral weten in een reactie!

Bekijk alle tuinmeubelen bij Xenos en ga zelf ook aan de slag!

Deze blog is geschreven in samenwerking met Xenos.